Gastronomi

Hvis du vil være

Bager & Konditor Slagter Ernæringsassistent Tjener Eventmanager Gastronom (kok)

ER Gastronomi-linjen
springbrættet for dig

KAN DU LIDE AT SAMARBEJDE, ARRANGERE OG UDTÆNKE NYE IDEER?

Har du tænkt over, hvad der kræves for at arbejde med oplevelser og events? Eller hvordan det er at arbejde med Mad og Gastronomi?

Prøv GASTRONOMI-linjen.

Denne linje er for dig der, har lyst til at lære at planlægge og afvikle forskellige arrangementer i løbet af året, og samtidig blive kanon dygtig til at lave mad.
Du kommer til at beskæftige dig med fødevarens vej fra ”jord til bord”, og ikke mindst gastronomi og hygiejne. I løbet af året bliver du trænet i at tilberede en masse mad - både i store portioner til mange mennesker, og også i ”familie - størrelse” - altså vil du lære ting, du kan tage med dig resten af livet.

Du bliver en del af skolens højskoleaftener med bespisning af gæster fra byen og arrangementer med skolens samarbejdspartnere, skoler osv.

Du kommer også til at lære lokalområdet at kende, da vi igennem året deltager i forskellige kulturelle arrangementer og aktiviteter, og du vil samtidig stifte bekendtskab med kommunens turistattraktioner og smukke natur.

ER DU KLAR??? - JA TAK! CHEF……