CARE

Drømmer du om

arbejde inden for                                  en uddannelse til

, så er

Sundhedssektoren                              Daginstitution                                 Folkeskolen              Pædagogisk assistent   Social- & sundhedshjælper Social- & sundhedsassistent

Care-linjen springbrættet for dig

Vil du gerne blive klogere på dig selv og andre mennesker, er dette linjefag måske noget for dig

På CARE-linjen arbejder vi med mennesker, bevægelse, sundhed, børn, ældre, omsorg, pædagogik, kommunikation og samarbejde.

Du får indsigt i, hvordan det er at arbejde i en børnehave, dagpleje, SFO og i ældreplejen. Du får kendskab til den professionelle vinkel, og vi har et tæt samarbejde med bl.a. plejehjem, skoler, daginstitutioner og kulturelle institutioner i lokalområdet.

Der er mulighed for at komme i praktik og afprøve dine tillærte kompetencer. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske opgaver, og vi har et tværfagligt samarbejde med SOSU-skolen i Nykøbing F.

På linjefaget stifter du bekendtskab med de fagområder, der undervises i på grundforløbene.
Du bliver bedre rustet til en erhvervsuddannelse, hvor du har mulighed for at vælge social- og sundhedsmedhjælper (SSH), social- og sundhedsassistent (SSA) og pædagogiskassistent (PA).