Højskoleaftener

fællesSang, fortællinger, foredrag og gode oplevelser

Vordingborg Fri Fagskoles højskoleaftener bliver afviklet i vores nye bygning "Skoven" på Færgegårdsvej 10 - 4760 Vordingborg

Det sker på 8 onsdage kl. 19.00-21.00 hen over året.

Hovedindholdet disse aftener vil være fællessang, men fortællingen og "det levende ord" vil også få plads i programmet.

Der er gratis adgang og der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i pausen.
Pauseforplejningen indgår i Vordingborg Fri Fagskoles elevers undervisningsforløb.

Hvis du vil modtage information på SMS eller mail om vores højskoleaftener, så klik på linket nederst på siden.

onsdag d.02/11/2022

Kl. 17:30 - 21:00

Denne aften er med bespisning

Henning Pold + band

17.30 - Ankomst, aftensmad og gode samtaler i spisesalen på Violvej 3A

19.00 - Foredrag med Henning Pold i multisalen

20.00 - Kaffe, kage og samtaler

20.30 - Foredrag med Henning Pold i multisalen

21.00 - Tak for i aften

Tilmelding

DETTE ER ET SYNG, SPIS OG SNAK-ARRANGEMENT, HVOR VI INVITERER DANSKERNE TIL FÆLLESSANG, FÆLLESSPISNING OG GODE SAMTALER.
LÆS MERE OM
SYNG, SPIS OG SNAK HER

I 2019 skrev Henning Pold bogen ”Det Store K, Kim Larsen en musikalsk rejse gennem tre årtier”. Bogen, som har fået fantastiske anmeldelser, beskriver Hennings nære samarbejde med Kim Larsen, oplevelser på tournéer, og den går helt tæt på Kim og Hennings relationer, uden at være snagende. Henning Pold og Bandet, vil over et par timer fremføre en perlerække af Kim Larsens kompositioner, fra Værsgo, til sange fra de store år i 1980’erne.

Denne aften kan du bestille aftensmad, som serveres kl. 17.30
Aftensmaden koster kr. 50,- som indbetales på mobilepay 96005 inden du kommer.
Tilmelding til aftensmad, senest onsdag den 26. oktober

onsdag d.23/11/2022

Charlotte Dagnæs-Hansen

Organist i Præstø/Skibbinge kirker Charlotte Dagnæs-Hansen er en stor kender af indholdet i højskolesangbogen. Ved besøget denne gang skal vi synge en række sange, som er hendes egne farvoritter i højskolesangbogen.

onsdag d.25/01/2023

Kl. 17:30 - 21:00

Denne aften er med bespisning

Anders Ladekarl

Tilmelding åbner senere

Anders Ladekarl er generalsekretær i Dansk Røde Kors, og han vil tale om et aktuelt emne under titlen: ”Røde Kors - altid til stede.”

Røde Kors hjælper i dagligdagen og under katastrofer både nationalt og internationalt.

Denne aften kan du bestille aftensmad, som serveres kl. 17.30
Aftensmaden koster kr. 50,- som indbetales på mobilepay 96005 inden du kommer.
Tilmelding til aftensmad, senest onsdag den 18. januar

onsdag d.22/02/2023

Søren Espersen

Søren Espersen, som bor på Sydsjælland, har efter 27 års medlemsskab af Dansk Folkeparti meldt sig ud i 2022. Søren har været medlem af Folketinget siden 2005, og kender derfor meget til livet på Christiansborg.

Søren vil guide os igennem Christiansborgs historie og frem til nutiden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål omkring hans egen politiske situation, som i skrivende stund er uafklaret.

onsdag d.22/03/2023

Lillian Hjorth-Westh

Lillian Hjorth - Westh er tidligere forstander på Bornholms Højskole og en kendt foredragsholder med mange emner indenfor litteratur, kunst og musik.

onsdag d.26/04/2023

Addi Vaupel

Mesterakkompagnetøren Addi Vaupel besøger endnu en gang Højskoleaftenerne. Denne gang medbringer hun en liste med sange, som først blev kendt som film- eller teater musik, men hun vil også have kigget i højskolesangbogen efter sange fra andre dele af verden.

mandag d.15/05/2023

Jette Rønne

Denne aften er det vores egne elever og ansatte, som står
for alle indslag, sange og underholdningen.

Forstander Jette Rønne og elever fra vores nuværende linjer på skolen fortæller om livet, dagligdagen, undervisningen og om det, at være elev på en Fri Fagskole.

Vi skal selvfølgelig også synge en masse dejlige og livsbekræftende sange.

Eleverne har derfor til denne aften udvalgt 8 af de sange, de oftest synger til fællesmøder og i andre sammenhæng på skolen.

onsdag d.21/06/2023

Jette Rønne

Vi har afsat hele denne dag til en Marathonsangdag med mange forskellige indslag.

Hele dagen vil byde på sang og fællesskab på og omkring Vordingborg Fri Fagskole.