Højskoleaftener

fællesSang, fortællinger, foredrag og gode oplevelser

Vordingborg Fri Fagskoles højskoleaftener bliver afviklet i vores nye bygning "Skoven" på Færgegårdsvej 10 - 4760 Vordingborg

Det sker på 8 onsdage kl. 19.00-21.00 hen over vinteren.

Hovedindholdet disse aftener vil være fællessang, men fortællingen og "det levende ord" vil også få plads i programmet.

Der er gratis adgang og der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i pausen.
Pauseforplejningen indgår i Vordingborg Fri Fagskoles elevers undervisningsforløb.

Hvis du vil modtage information på SMS eller mail om vores højskoleaftener, så klik på linket nederst på siden.

26/01/2022
Med bespisning

Charlotte Dagnæs-Hansen

Denne aften kan du bestille aftensmad som serveres kl. 18. 00Aftensmaden koster kr. 50,- som, betales ved indgangen.Klik her for tilmelding for aftensmad.Igen i denne sæson får vi besøg af Charlotte Dagnæs-Hansen.

Charlotte er organist i Præstø Kirke, dirigent for Præstøkoret og en meget stor kender af den danske sangskat.

Vi kan se frem til virkelig at få rørt stemmebåndene denne aften.

Denne aften kan du bestille aftensmad som serveres kl. 18.00
Aftensmaden koster kr. 50,- som betales ved indgangen.
Klik herunder for tilmelding for aftensmad,.

Tilmelding til aftensmad åbner senere

23/02/2022

Margrete Auken

Margrete vil komme med indtryk og oplevelser fra sit 16-årige virke som medlem af Europa-Parlamentet.

Margrete er en stor fortaler for at sikre den verden vi lever i.

Hun vil have EU i spidsen for kampen mod klimaforandringer og den voksende sociale ulighed hos os og globalt. Hendes indlæg vil være krydret med udvalgte Højskole-sange.

23/03/2022

Jette Rønne

Vordingborg Fri Fagskole

Fortælling om Vordingborg Fri Fagskole fortalt i sang og billeder.

27/04/2022

Per Krøis Kjærsgaard

Oplev fællessangen i selskab med Per Krøis Kjærsgaard, der bl.a. står bag nogle af de mest populære nye fællessange, nemlig Kære Linedanser og Gi’ os lyset tilbage.

Per Krøis Kjærsgaard er tekstforfatter, komponist og pianist og holder mange fællessangsarrangementer rundt om i hele landet. Foredragene bruges på højskoler, efterskoler, friskoler, i kirker og private firmaer. Til store landsmøder, stævner og teambuilding i landsdækkende virksomheder. Til foreningsmøder, forældrearrangementer og sogneaftner i den lokale menighed.

Med lune og glimt i øjet sættes sangene i perspektiv til dagsaktuelle emner og i historisk kontekst. Det hele krydres med gode historier og anekdoter om sangene, forfatterne og komponisterne.

25/05/2022

Mickael Dunk & Thomas Nielsen

Brødrene Thomas Nielsen og Michael Dunk er to kunstneriske ildsjæle med rødder i Vordingborg. Thomas er gået den musikalske vej, og Michael er gået ad den billede kunstneriske vej.

Sammen vil de i ord, musik og billeder, fortælle hvorfor kunsten har fået så stor betydning, hvad der inspirerer og hvor er de på vej hen.

Der vil være fællessang med et udvalg af Thomas og Michaels favoritter.