Højskoleaftener

fællesSang, fortællinger, foredrag og gode oplevelser

Grundet Covid-19, er der kun plads til 150 deltagere per aften.

Derfor er der nu tilmeldning til Højskoleaftenerne.

Der køres efter først til mølle-princippet.

23/09/2020 - Margrete Auken AFLYST

AFLYST

Vordingborg Fri Fagskoles højskoleaftener bliver afviklet i vores nye bygning "Skoven" på Færgegårdsvej 10 - 4760 Vordingborg

Det sker på 8 onsdage kl. 19.00-21.00 hen over vinteren.

Hovedindholdet disse aftener vil være fællessang, men fortællingen og "det levende ord" vil også få plads i programmet.

Der er gratis adgang og der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i pausen.
Pauseforplejningen indgår i Vordingborg Fri Fagskoles elevers undervisningsforløb.

Hvis du vil modtage information på SMS eller mail om vores højskoleaftener, så klik på linket nederst på siden.

23/09/2020

AFLYST

Margrete Auken

Margrete vil komme med indtryk og oplevelser fra sit 16-årige virke som medlem af Europa-Parlamentet.

Margrete er en stor fortaler for at sikre den verden vi lever i.

Hun vil have EU i spidsen for kampen mod klimaforandringer og den voksende sociale ulighed hos os og globalt.

Hendes indlæg vil være krydret med udvalgte Højskole-sange.

28/10/2020

Nikolaj Andersen

D. 23. oktober i år ville Kim Larsen være fyldt 75 år.
Han er værd at mindes. Ingen anden dansk kunstner har begejstret sine landsmænd i en sådan grad som ham.
Han formåede med sine sange at ramme lige i hjertekulen på såvel unge som gamle, og heri ligger måske hans største bedrift - at kunne skabe kunst med så stærk appel til alle generationer.

Den 28/10 mindes og fejrer vi Kim Larsen, når musiker og pensioneret højskolemand, Nikolaj Andersen,
fortæller om hans liv og kunst, og sammen synger vi et stort udvalg
af hans kendte sange.

Velkommen til en festlig aften med fortælling og fællessang i lange baner.

25/11/2020

Charlotte Dagnæs-Hansen

Charlotte Dagnæs-Hansen, der er organist i Præstø og Skibinge Kirker sidder denne aften ved klaveret, og hun vil også vil introducere og fortælle om sangene, vi skal synge.

Charlotte er også dirigent for Præstøkoret og lige som tidligere vil en del af kormedlemmerne komme og være med til at løfte sangen.

27/01/2021

Jette Rønne

Vordingborg Fri Fagskole

Fortælling om Vordingborg Fri Fagskole fortalt i sang og billeder.

24/02/2021

Karin & Povl Erik Thomsen

Karin og Povl Erik Thomsen er lærere på Brøderup Efterskole.

De synger, spiller, fortæller og synger sammen med os fra Højskolesangbogen.

24/03/2021

Addi Vaupel

Siden 2006 har vi sunget efter 18. Udg. af Højskolesangbogen, - men i slutningen af året vil 19. udgave blive præsenteret.

Selvom sløret allerede er løftet for en del af de nye sange, der er kommet med i ny udgave, venter vi alle i spænding på flere nye sange, - og ikke mindst på afsløringen af, hvilke sange der ikke kom med!

Denne aften vil Addi Vaupel stå for fællessangen, som fokuserer på den nye udgave - med relevante tråde tilbage til tidligere udgaver!

28/04/2021

Marianne Jelved

Særdeles kendt politiker med en ligeså kendt håndtaske.
Medlem af Folketinget siden 1987.

Fortæller om det, der optager hende i øjeblikket med
inspiration i det politiske liv og arbejde.

Marianne vil komme med oplæg til sine valgte sange
fra Højskolesangbogen.

26/05/2021

Mickael Dunk & Thomas Nielsen

Brødrene Thomas Nielsen og Michael Dunk er to kunstneriske ildsjæle med rødder i Vordingborg. Thomas er gået den musikalske vej, og Michael er gået ad den billede kunstneriske vej.

Sammen vil de i ord, musik og billeder, fortælle hvorfor kunsten har fået så stor betydning, hvad der inspirerer og hvor er de på vej hen.

Der vil være fællessang med et udvalg af Thomas og Michaels favoritter.