stillingsopslag

VI søger en faglærer til håndværk og byggeri

Er du vores nye lærer til linjen Håndværk og Byggeri?

Vordingborg Fri Fagskole arbejder praktisk og med erhvervsrettede linjer.
Vores unge ønsker at gå den praktiske vej og arbejder helst med hænderne.

Vi søger en pædagogisk uddannet medarbejder evt. med håndværkeruddannelse eller erhvervsskole erfaring og med kompetencer
indenfor disse områder:
• Tømrer
• Snedker
• VVS
• Murer
• El
• Smed
• Maler
• Herudover søges kompetencer indenfor matematik eller engelsk til 10. klasse.

Til stillingen er der knyttet kernelærer-funktion samt kostskolearbejde om aftenen og i weekender, hvor vi forventer, at du har lyst til at engagere dig.

Du vil blive en del af kernelærer teamet med ansvar for en gruppe af unge .
Skoleåret byder på mange spændende udfordringer både inde for velkendte og anderledes undervisningsområder.

Vordingborg Fri Fagskole har 85 kostelever og ca. 35 ansatte.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning med relevante bilag skal være skolen i hænde senest tirsdag d. 11. august kl. 12.00.

Ansøgningsprocedure

Faglærer til håndværk og byggeri søges 01.09. 2020 eller tidligere.

Stillingen er fuld tid og med ansættelse som lærer.
Du vil blive en del af lærerteamet på linjen, som besidder kompetencer indenfor håndværk og byggeri.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en samarbejdskultur, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.
Vi har det sjovt og arbejder hele tiden på at få det optimale ud af enhver situation.
Vi forventer, at du er fleksibel og vil være med til at tage del i kostskolelivet.

Du skal sende din ansøgning pr. mail til Forstander Jette Rønne på:
jette.roenne@vordingborgskolen.dk
Senest d. 11.08.2020 - kl. 12.00.

Du kan forvente, at vi svarer tak for din ansøgning pr. mail.
Ansættelsessamtaler finder sted: (tidspunkt kommer senere)
Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du modtage besked senest: (tidspunkt kommer senere)