Livsstil

Er du i tvivl og har du brug for afklaring?

Denne linje er for dig, der ikke går den lige vej gennem en ungdomsuddannelse, og som har brug for at forberede dig på et sundt og aktivt voksenliv både på arbejdsmarkedet og i din fritid. Her undervises i sund livsstil gennem praktiske gøremål, og du lærer, hvordan en god balance i hverdagen er en vigtig forudsætning for det gode liv.

Vi arbejder med arbejdsmarkedet og erhvervspli. Vi tager ud og besøger relevante virksomheder med fokus på det rummelige arbejdsmarked, herunder KLAP projektet. Vi samarbejder med andre af skolens linjer om forskellige arrangementer for dagplejere, daginstitutioner og ældreområdet.
Vi arbejder med temaer om medborgerskab og ungdomslivet. Vi arbejder med emnet at flytte hjemmefra.
Vi besøger/får besøg af tidligere elever, hvor de fortæller om deres liv både bo- og erhvervsmæssigt. I kostfag lærer du også at handle ind og at tilberede en varieret og sund hverdagskost til dig selv og din familie.

Den daglige undervisning foregår på små hold. Du vil undervejs - i det omfang det er muligt - gennemgå afklarende erhvervspraktik i en eller flere praktikker, hvor du skal bruge det, du har lært i undervisningen.