Gastronomi og Event

Hvis du vil være

Bager & Konditor Slagter Ernæringsassistent Tjener Eventmanager Gastronom (kok)

ER Gastronomi & Event-linjen
springbrættet for dig

KAN DU LIDE AT ARRANGERE,VÆRE TOVHOLDER, SAMARBEJDE OG UDTÆNKENYE IDEER?

Denne linje er for dig der, har lyst til at lære at planlægge, koordinere og afvikle forskellige arrangementer i løbet af året, og samtidig blive kanon dygtig til at lave mad.

Du kommer til at lære om service, formidling og ikke mindst gastronomi. I løbet af året bliver du trænet i at tilberede en masse mad - både i store portioner til mange mennesker og også i ”familie - størrelse” - altså vil du lære ting, du kan tage med dig resten af livet.

Du bliver en del af skolens højskoleaftener med bespisning af gæster fra byen, ældrefestival, arrangementer med børnehaver, skoler osv.

Du kommer til at lære lokalområdet at kende, da vi igennem året deltager i forskellige kulturelle arrangementer og aktiviteter, og du vil samtidig stifte bekendtskab med kommunens turistattraktioner og smukke natur.

ER DU KLAR??? - JA TAK! CHEF……