Game og Spildesign

er Game & Spildesign-linjen
springbrættet for dig

NYSGERRIGE OG KREATIVE ELEVER SØGES TIL SPILUDVIKLING

Står du med ideen til det næste Zelda eller den næste store Roguelike dungeon crawler? Vil du gerne vide, hvordan du laver det?
Så kig forbi Vordingborg Fri Fagskole. Nu har du mulighed for at lære om programmering, grafik, gamedesign og produktion af lyd til spil.
Du kommer bag om spillene og får et indgående kendskab til de kompetencer, der efterspørges i spilbranchen.
Du kommer på ture til spilhuse, hvor du kommer til at møde nogle af de mest succesfulde spiludviklere i Danmark.

VELKOMMEN PÅ EN SPÆNDENDE REJSE IND I SPILUDVIKLINGENS VERDEN

Vi kigger på flere af de store kendte spil og bryder dem ned i deres enkelte dele for at finde ud af, hvorfor de er blevet så udbredte, som de er.
Den daglige undervisning vil foregå på små hold, der giver mulighed for både klasseundervisning og individuelle projekter.
Der bliver undervist på et niveau, hvor alle kan følge med, og det er ikke et krav, at du er en dygtig tegner eller ved noget særligt om programmering.
Vi stiller naturligvis en gamer computer med masser af software og tilhørende tegneplade til rådighed.

Vi tilbyder også e-sport som fritidsfag

Læs om E-Sport