stillingsopslag

Vordingborg Fri Fagskole søger lærer til game design til 1. august 2022

Er du vores nye lærer til linjen Game Design?
Vordingborg Fri Fagskole arbejder praktisk og med erhvervsrettede linjer. Vores unge ønsker at gå den praktiske vej og arbejder helst med hænderne.

Vi søger en medarbejder med kompetencer indenfor disse områder:

• Stor interesse for computerspil og deres tilblivelse
• 3D (3DS Max og/eller Blender)
• 2D (Photoshop - også gerne kendskab til resten af Adobe pakken).
• Kendskab til Unity

Til stillingen er der knyttet kostskolearbejde om aftenen og i weekender, hvor vi forventer, at du har lyst til at engagere dig.
Du vil blive en del af et kontaktteam med ansvar for en gruppe af unge.

Skoleåret byder på mange spændende udfordringer både indenfor velkendte og anderledes undervisningsområder.

Vordingborg Fri Fagskole har 90 kostelever,14 dagelever og ca 35 ansatte.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

NB: Du kan evt. kigge forbi i undervisningstiden tirsdag d. 17. eller torsdag d. 19. maj mellem 12.45 og 14.30.

Her kan du møde både elever og lærere på linjen.
Det er i vores nye bygning på Færgegårdsvej 10.
Der er ikke tilmelding.

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til jr@vbff.dk senest mandag d. 23. maj 2022 kl. 12.00

Ansøgningsprocedure

Lærer søges 01.08.2022

Stillingen er fuld tid men kan forhandles.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en samarbejdskultur, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.
Vi har det sjovt og arbejder hele tiden på at få det optimale ud af enhver situation.
Vi forventer, at du er fleksibel og vil være med til at tage del i kostskolelivet.

Du kan forvente, at vi svarer tak for din ansøgning pr. mail.
Ansættelsessamtaler finder sted: tirsdag d. 31.05.2022
Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du modtage besked senest: onsdag d. 25.05.2022 kl. 20:00