stillingsopslag

VI søger en Matematik- og engelsklærer pr. 1. august

Er du vores nye lærer der kan føre til eksamen i matematik i 10. klasse og meget gerne også i engelsk.
Der vil også være mulighed for valgfag og fritidstilbud.

Til stillingen er der knyttet kernelærer-funktion samt kostskolearbejde om aftenen og i weekender, hvor vi forventer, at du har lyst til at engagere dig.
En del af dette arbejde indebærer skriftlige dokumenter og mødeaktiviteter med forældre, UU og evt. sagsbehandlere.

Du vil blive en del af kernelærer teamet med ansvar for en gruppe af unge. Skoleåret byder på mange spændende udfordringer både inde for velkendte og anderledes undervisningsområder.
Vordingborg Fri Fagskole har 90 kostelever og ca. 40 ansatte.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning med relevante bilag skal være skolen i hænde senest søndag d. 27. juni kl. 12.00.

Ansøgningsprocedure

Lærer søges 01.08.2021 eller hurtigst muligt.

Stillingen er fuld tid og med ansættelse som lærer.
Du vil blive en del af lærerteamet.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en samarbejdskultur, der bygger på gensidig respekt og anerkendelse.
Vi har det sjovt og arbejder hele tiden på at få det optimale ud af enhver situation.
Vi forventer, at du er fleksibel og vil være med til at tage del i kostskolelivet.

Du skal sende din ansøgning pr. mail til Forstander Jette Rønne på:
jr@vbff.dk
Senest søndag d. 27.06.2021 - kl. 15.00.

Du kan forvente, at vi svarer tak for din ansøgning pr. mail.
Ansættelsessamtaler finder sted: mandag d. 28.06.2021
Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du modtage besked senest: søndag d. 27.06.2021 kl. 20:00