Springcenter på Vordingborg Fri Fagskole

vores nye springcenter forventes færdigbygget juli 2020

Mange har nok lagt mærke til vores NYBYGGERI i baggården på Færgegårdsvej, men det er først nu, vi kan løfte sløret for, hvad bygningen egentligt skal bruges til, et nyt topmoderne springcenter på Vordingborg Fri Fagskole.

Det er ugentlige tvungne donationer fra eleverne gennem de sidste 10 år der har gjort det muligt at få skrabet alle pengene sammen, som projektet koster. Pengene er øremærket til springcenteret.

Faciliteter

- Størrelse 950m2
- 25 m. fast-track til 4x7 grav
- 25 m. tumblingbane med 11 m tilløbskasser
- 15 m. teamgym bane til 5x6 hæve/sænke springgrav
- 4x6 m. hæve/sænke-grav, som kan hæves til 220 cm
- 20 m. airtrack
- 2 stortrampoliner til hæve/sænke-grav til den ene side og løsskumsgrav til den anden side
- Musikanlæg

Aprilsnar

Drømmen om et springcenter har været længe undervejs og det bliver fantastisk at kunne give vores elever endnu flere faciliteter at boltre sig på. Det nye springcenter bliver også perfekt til vores mange camps og til besøgende fra Vordingborg og omegn mod et mindre gebyr.

Aprilsnar