Musikteater 2021

25. MARTS - 26. MARTS - 27. MARTS

7 - 9 - 13

7-9-13 handler om de 17 verdensmål som 193 lande i FN er gået sammen om at lave, for at sikre en fremtid for alle verdens borgere.
En fremtid der ligestille, er retfærdig og inkluderende for kommende generationer.

Det handler ikke kun om klimaforandringer, men også om hvad vi kan gøre ved sult, fattigdom, sundhed, skolegang, ligestilling, fred og tolerance.

7-9-13 musikteater 2021, laver flere nedslag i danskernes hverdag, sætter det hele i perspektiv, så vi i vores del af verdenen kan få øjnene op for hvor godt vi har det, og at vi faktisk kan gøre noget ved det.

Vordingborg Fri Fagskole musikteater 2021 vil igen i år, være i professionelle rammer på Vordingborg teater.
Musik, dans og teater bliver tammen om en collage fuld af sjove, sprudlende og alvorlige historier.

Vi glæder os til at se en masse skolebørn, byens borgere, venner og familie.
For I har mulighed for at se forestillingen, og være med til at skabe de bedste rammer og stemning for en god oplevelse.

17 verdensmål - 9 milliarder mennesker - 1 fremtid

Hvad skal vi tro på og tør vi lade være med at tro? 7-9-13 bank bank bank

Vi spiller følgende forestillinger og du tilmelder dig herunder.

Forestillingen foregår i teatersalen på:

Vordingborg Uddannelsescenter.
Chr. Richardtsvej 45
4760 Vordingborg

Torsdag d. 25.03.2020

Generalprøve

Forestilling for skoler, byens borgere og andre gode folk

Det er først til mølle princippet

torsdag d. 25.03.2020

Kl. 18:30 - 19:30

Almindelig forestilling

Forestilling er for byens borgere , bestyrelse, praktikværter og andre gode folk.

Fredag d. 26.03.2020

Forestilling for skoler, byens borgere og andre gode folk

Fredag d. 26.03.2020

Kl. 18:30 - 19.:30

Almindelig forestilling

Forestilling for forældre og andre pårørende samt byens borgere.

Der er 400 pladser pr. forestilling, så hele familien er meget velkommen.
Det er først til mølle princippet.

Efter forestillingen serveres en dejlig teater anretning på Vordingborg uddannelsescenter til alle der har set vores musikteater. Det koster kr. 50,- at deltage denne aften pr. person. Søskende er gratis

lørdag d. 27.03.2020

Forestilling for gamle elever

Der er 400 pladser pr. forestilling, så hele familien er meget velkommen og det er ganske gratis.Det er først til mølle princippet.

Gammelelevdag.
Du skal tilmelde dig herunder til gammelelevdag.
Der er frokost, eftermiddagskaffe og aktiviteter på skolen efter forestillingen for gamle elever.

Gå til Gammel elevdag