Musikteater 2021 - "Bænken"

23 marts kl. 20.00

Bænken

Bænken er en fortælling om mangfoldighed, hvordan liv leves og hvordan mennesker ubevidst krydser hinandens liv. En fortælling om skæbner der mødes, Interagere og sætter spor.

Vi befinder os på en bænk i en park. Vi følger med fra solen står op, til solen går ned.
Hvad er det for et liv der udspiller sig på bænken?

Bænken er mimisk og drives frem af musik og lydeffekter. Gennem de ca. 30 min. forestillingen varer, vil I opleve elever fra Vordingborg Fri fagskole der sætter noget på spil. Et fælles projekt hvor alle elever har bidraget med kostumesyning, rekvisitter, musik, skuespil, køkken og servicering, dokumentation og livestream.

Omstændighederne omkring Covid 19 har til dels ændret vores normale setup for en musikteaterforestilling og ikke mindst muligheden for et publikum.

Derfor glæder vi os til at livestreame, og derved bevare intensiteten og følelsen af at have noget på spil.

Vi byder velkommen til alle forældre, familiemedlemmer, venner og alle andre gode folk, som har lyst til at kigge med på livestream fredag den 23. april kl. 20.00 på livestream

Vi spiller følgende forestilling på livestream, fredag den 23 april kl. 20.00
Link kommer her senere.....

Se flere billeder fra forestillingen på dette link: