Humancamp

kl. 13.00

Vordingborg Fri Fagskole
Violvej 3A, 4760 Vordingborg

Vordingborg Fri Fagskole AFHOLDER HUMANCAMP!

Vordingborg Fri Fagskole arrangerer HumanCamp igen i oktober 2022. Det er et gratis tilbud til alle elever fra 7.-9. klasse, som brænder for at arbejde med mennesker.

Så hvis du drømmer om at blive klogere på dig sig selv og andre mennesker, er vores HumanCamp måske noget for dig.

Vi skal arbejde med bevægelse, idræt, sundhed, børn, ældre, omsorg og mange andre spændende opgaver, som har med mennesker at gøre.

Vi skal planlægge og udføre forskellige praktiske forløb rettet mod børn,
unge og ældre. Du bliver helt sikkert klogere på dine fremtidige uddannelsesmuligheder efter vores HumanCamp.

Vi laver det bedste, fedeste og sjoveste program til dig på vores camp, og vores dygtige undervisere vil give dig en rigtig fed oplevelse sammen med de andre deltagere.

Der bliver også god tid til socialt samvær og hygge, hvor vi skal spille og lege.

På vores HumanCamp får du indblik i, hvad det vil sige at være elev og bo på en Fri Fagskole.

Du vil opleve fællesskabet ved at bo sammen med andre unge og deltage i forskellige fællesarrangementer.

Så skynd dig at melde dig til, der er kun 16 pladser.

Prøv før du vælger

HumanCamp er et helt nyt koncept under projektet ”Prøv før du vælger”, hvis formål er at præsentere folkeskolens ældste elever for de muligheder der er, når man skal vælge en erhvervsuddannelse.
Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Nordea-fonden

Jobmuligheder!

På HumanCamp får eleverne mulighed for at snuse til de forskellige jobmuligheder, som en uddannelse på en SOSU-skole, pædagoguddannelsen og andre uddannelser giver adgang til.

Hvad er en fri fagskole!

En fri fagskole er et skoletilbud for unge, der har afsluttet folkeskolen og har brug for et år hjemmefra sammen med andre unge. Eleverne bor på skolen ”præcis som på en efterskole”

På Vordingborg Fri Fagskole kan du prøve kræfter med de forskellige muligheder, som en erhvervsuddannelse giver.

Det vil sige at vi arbejder meget med hænderne og har en praktisk tilgang til opgaverne.

Hvem kan deltage!

Alle drenge og piger fra 7.-9. klasse kan deltage i HumanCamp.

Det kræver ingen særlige forkundskaber - blot at du har gejsten og lysten til at tilbringe tre spændende og sjove dage sammen med elever og lærere fra skolens linjefag Sundhed, Mennesker og Pædagogik.

Vi glæder os!

Vi glæder os til at præsentere dig for hverdagen på en fri fagskole, både det faglige i undervisningen og det sociale i fritiden.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviser:

Maja Stauner Ehrenberg på: ms@vbff.dk

Du kan også kontakte Vordingborg Fri Fagskole på tlf. 55 36 06 36 eller på: info@vbff.dk

Overnatning og forplejning!

Der er overnatning på skolen, Violvej 3A - 4760 Vordingborg

Der bliver serveret GRATIS morgenmad, middagsmad og aftensmad samt diverse snacks til
alle deltagerne på HumanCamp.

Du skal medbringe!

Egen dyne/sovepose og sengetøj, tøj til 2 dage, godt fodtøj (evt. også indendørssko til gymnastiksal), håndklæde, toiletgrej, evt. medicin, samt sygesikringsbevis m.m.

Vordingborg Fri Fagskole afholder HumanCamp!

Senest den 5. september 2022

Tilmelding åbner senere Hent folder om HumanCamp 2021

Vordingborg Fri Fagskole afholder HumanCamp!

Start: Mandag d. 3 oktober kl. 10.00 til onsdag 5. Oktober kl. 13.00.

Sted: Violvej 3A - 4760 Vordingborg

Ansvarlig: Maja Stauner Ehrenberg fra Vordingborg Fri Fagskole